Zwarte voorstoelen met hoofdsteunen en slaapbeslag gekocht

Mijn eerstvolgende project is m’n Amazon combi. Bij aanschaf van de auto heb ik de voorstoelen direct verkocht omdat deze geen hoofdsteunen hadden. Ik liep tegen een set zwarte voorstoelen met hoofdsteunen en slaapbeslag uit een GT aan.

zwarte   Volvo   Amazon   stoelen   met   slaapbeslag

De kussens zijn wel iets beschadigd van het liggen in een opslag. Hopelijk trekt dat nog weer wat bij of anders kan ik die altijd nog uitwisselen.

1 gedachte over “Zwarte voorstoelen met hoofdsteunen en slaapbeslag gekocht”

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate