Zwart leren stoelhoezen voor Volvo 1800E / 1800ES stoelen

Bij dezelfde vakman, Anton Lamari uit Gaanderen, (adverteert af en toe op Marktplaats) als waar mijn vader zijn leren interieur voor zijn vierdeurs Volvo Amazon heeft gekocht, heb ik nu een mooie aankoop gedaan. Een nieuwe set zwart leren stoelhoezen voor de Volvo 1800E of 1800ES, dus voor voorstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen.

nieuwe   zwart   leren   stoelhoezen   Volvo   1800E_1800ES

Ze hebben niet het originele patroon zoals dat eigenlijk hoort bij deze stoelen. Wel zijn ze van erg goede kwaliteit. Dat het patroon afwijkt maakt mij niet zo heel veel uit. Ik ga ze gebruiken in mijn Amazon cabrio en gebruik de voorstoelen uit de gele Volvo 1800ES uit de UK als basis.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate