Zwart leren rugleuning bestuurdersstoel Amazon vervangen

De rugleuning van de bestuurdersstoel was inmiddels behoorlijk beschadigd. Ik heb er een zwart leren Volvo 164 interieur in zitten. Al tijden geleden had ik een zwart leren 164 interieur gekocht. Nu eindelijk tijd gemaakt om de leuning te vervangen. Aangezien de stoelmechanieken verschillend waren en ik mijn traploos verstelbare rugleuning wilde behouden heb ik de hoes overgezet.

Allereerst de oude hoes met gaten eraf.
oude   leren   stoelhoes

De vervangende hoes was op een naad een beetje los, dus die heb ik nog even gestikt met ijzergaren.
naad   leren   stoel   gestikt

Vervolgens de hoes op de rugleuning gemonteerd.
stoelhoes   gemonteerd

En de rugleuning weer op veerspanning gezet en in de auto gemaakt. Hij zit niet perfect, maar wel vrij strak en stukken beter dan het was.
rugleuning   gemonteerd

Ik heb nog wat restant zwart leren interieurdelen van een Volvo 164 over. Die staan op Marktplaats en mogen voor weinig weg.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate