Zomerbanden op Volvo 244 GLE gezet

zomerbanden 2012 eropNa m’n klapband had ik de thuiskomer al even snel vervangen voor een zomerband. Daardoor reed ik met drie winterbanden en een zomerband. Wel allemaal dezelfde maat, dus op zich geen probleem.Vandaag toch maar even meteen alle zomerbanden erop gezet. De winterbanden zijn zo goed als op. Volstaan sowieso niet meer als winterbanden, maar met nog 2 a 2,5 mm profiel zijn ze eigenlijk wel op. Gelukkig heb ik al een setje Michelin winterbanden klaarliggen voor volgende winter.

Gelijk even m’n remmen geinspecteerd en de remblokken zijn aardig versleten. Daar zei de keurmeester bij de APK in oktober niets van, maar ik vervang ze toch maar rondom. Meteen nieuwe besteld bij VOMD gebruikmakend van de 15% verhuiskorting.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate