Zo goed als nieuwe remklauwen Volvo Amazon Combi

zgan remklauwen volvo amazonBinnenkort wil ik toch echt aan het opknappen van mijn Volvo Amazon Combi beginnen. Het is inmiddels al anderhalf jaar geleden dat ik hem heb opgehaald uit de stalling en alweer driekwart jaar geleden dat we hem onder de carport hebben gezet. Omdat hij al sinds 1995 stil staat, zullen alle remdelen vernieuwd moeten worden. De zuigers van de remklauwen zitten waarschijnlijk helemaal vast. Op marktplaats kwam ik een set zo goed als nieuwe remklauwen tegen. Gereviseerde klauwen zijn vrij prijzig, dus ik heb deze maar gekocht. Ze zijn inderdaad erg mooi. De rubbers zien er inderdaad nieuw en onbeschadigd uit.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate