Zincor plaat en puntlasfrees gekocht

zincor plaatOm de verrotte balk van mijn Volkswagen T3 te herstellen had ik wat dikkere plaat nodig. Daarom bij Vocor drie stukken Zincor plaat gekocht in verschillende diktes. Deze plaat is elektrolytisch verzinkt en is daardoor al goed beschermd tegen roest en is tegelijkertijd nog goed lasbaar. Ook voor mijn eerstvolgende echte project, de Amazon Combi, zal ik nog wel wat nodig hebben. Ook meteen een puntlas freesje gekocht om oud plaatwerk er netjes uit te kunnen halen. Tot slot ook nog een busje kleppen slijp pasta in fijn en grof gekocht. Tot nu toe gebruikte is Brasso koperpoets, maar dat is alleen voor het echt fijne werk.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate