www.oudevolvo.nl website gestart

oudevolvo ontwerpAanvankelijk had ik een afdeling Volvo op mijn algemene website, maar omdat het steeds grotere vormen aan ging nemen, nagedacht over een naam voor een aparte website. Dat is OudeVolvo geworden en dus heb ik www.oudevolvo.nl vastgelegd.

Het ontwerp is gemaakt door Saskia op de Weegh van SWeegh.

8 gedachten over “www.oudevolvo.nl website gestart”

 1. Hey Lars, wat een mooie website, bijna net zo mooi als de volvos zelf 😉

  heb sinds kort een amazon en ben die ook aan het opknappen! dus ik kan me goed vinden op de site!

  ga zo door!

  Beantwoorden
 2. Hey Lars,

  Echt een gave hobby en uiteraard mn complimentjes aan saskia, wat een mooie site! Mn broer doet dit soort dingen met een landrovers. 🙂

  Ik ken nog een volvogek.. ik zal hm eens doorsturen naar deze site!

  grz,
  Alberto

  Beantwoorden
 3. Hoi Lars,

  Je hebt een mooie site met interessante info en projecten.
  Ik ben zelf met een Amazon combi aan het restaureren, helaas een beetje weinig tijd de laatste tijd 🙁

  Succes met je projecten.

  groeten Arjan

  Beantwoorden
 4. Hallo Lars,
  Ik heb grote bewondering gekeken en gezocht naar en op je website.
  Wij zij zelf ook in het bezit van een Amazon.
  Anders kom je ook niet op dit soort sites.
  Ik een vraag aan je.
  Ik wil een Hella intervalschakelaar in bouwen.
  Heb jij voor mij een goed passend schema voor mij.
  Alvast harstikke bedankt.

  Groet
  Eric
  Leiden

  Beantwoorden
 5. Leuke site, optimistisch! Heb zelf een Amazon 131 sinds 1986.Auto paar keer door mijn handen gegaan maar soms helemaal geen zin in klussen, besteed dingen uit. Ik word steeds ouder, mijn auto steeds mooier zoals je kunt zien op de fotopagina’s op mijn site laurensvanderzee.nl onder oldtimers.

  Beantwoorden
 6. Leuke site met realistische reparaties/restauraties. Ben je heel toevallig ook bereikbaar voor minder standaard onderdelen zoals een stuk uit het dak van een sloper?. Ben zelf op zoek daar naar om een oud Hollania open dak weer dicht te maken (te veel roest op de vels randen).

  Beantwoorden
 7. Prachtige website met mooie verhalen! Zeer inspirerend, zeker omdat ik net zelf ook een 244 GL D6 uit ’83 heb aangeschaft. (ik heb ook maar even reclame gemaakt op twitter 😉 – twitteraccount RobertHaven )

  Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate