Wolfrace of Kronprinz velgen voor de Volvo Amazon?

Zelfs op weg naar Autoservice Twello voor nieuwe banden niet zeker of het de Wolfrace of Kronprinz wielen worden op de Amazon combi. Beide periodiek correcte aftermarket opties.

Even on my way to @autoservicetwello for new tires not

De velgen zijn (voorlopig) geworden: Wolfrace (de favoriet van mijn familie). Doorslaggevende factor was de grootte van het ventielgat. Hiervoor kon in niet op korte termijn adapters vinden om dat aan te passen. Mijn TPMS ventielen pasten niet op de Kronprinz wielen (mijn favoriet). Wielen moeten nog schoongemaakt worden omdat ik niet had verwacht ze te gebruiken. Ik heb een manier gevonden om de KPZ met TPMS te gebruiken, zodat ze er uiteindelijk op zullen komen. Bedankt Niaz!

The wheels for now have become Wolfrace my familys favorite
1692927603 938 The wheels for now have become Wolfrace my familys favorite
1692927603 404 The wheels for now have become Wolfrace my familys favorite

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate