Winterrode Amazon geen nieuwe APK, dus slopen

APK afkeur DE 23 01Vandaag ben ik met mijn Amazon naar een voorinspectie voor de APK geweest. Hij is intensief gebruikt en ondanks goed technisch onderhoud had ik al zo m’n twijfels over de APK waardigheid. O.a. roest aan de body en een barst in het raam. Het aantal puntjes wat ik zou moeten oplossen is op zich te overzien. Hoofdzakelijk achteras dingen en drie plekken laswerk. Toch heb ik besloten hem te gaan slopen. Het kale rollend casco met LPG installatie (ook op kenteken) is daarna wellicht te koop. Neem contact op bij interesse.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate