Winterbanden tijdelijk op Volvo Amazon gezet

banden wisselen apkEen gek moment om weer winterbanden te monteren. Twee van de vier banden zijn echter APK afkeur en moeten sowieso vervangen worden. De andere twee zijn ook niet al te best meer en gaan er dus ook af.

Daarom tijdelijk maar even m’n winterbanden erop voor de APK van aanstaande donderdag. Dan laat ik m’n oude zomerbanden van de velg afhalen, knap ik de velgen op en laat ik daarna nieuwe banden monteren.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate