Winterbanden op Volvo Amazon en Volvo 940 gezet

winterbanden kleine naafdop amazonMet de eerste sneeuw in Limburg en temperaturen beneden de 7 graden, werd het hoog tijd om m’n winterbanden weer te monteren. Een van de winterbanden van mijn Volvo Amazon was lek, maar die had ik in mei al laten maken. Verder leek het me wel een mooie gelegenheid om de kleine naafdoppen die ik had gekocht erop te zetten. Omdat ik geen echte sier moeren heb, heb ik er metalen wielmoer sier kapjes op gezet. Eens kijken hoe die het houden in de winter.

Op de 940 passen de Michelin Alpin winterbanden die ik een tijd terug al voor mijn 244 had gekocht. Dat waren zelfs officieel 940 velgen, dus dat past helemaal mooi. Ik heb er geen wieldoppen bij, maar in de winter misstaan zwarte velgen in mijn ogen niet.

winterbanden op 940

 

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate