Wieldoppen en sierringen voor 240

Wieldoppen en sierringen 240Toen ik m’n 245 kocht zaten er standaard velgen met winterbanden onder, maar helaas zonder wieldoppen. De wieldoppen die standaard op modeljaar 1986 horen zijn helemaal plastic en die vind ik niet mooi. Daarom heb ik een set van 4 wieldoppen en sierringen voor een 240 zoals bedoeld op modeljaar 1979 tot 1985 gekocht. Nu maar hopen dat die passen op mijn velgen, want dat weet ik niet 100% zeker.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate