Weer naar RDW, nu voor BPM aangifte Volvo 245

rdw zwolleIn januari was ik al met de Volvo 245 GLE voor een invoerkeuring naar de RDW in Zwolle geweest. Na het opsturen van de resterende papieren vorige week vrijdag, kreeg ik gisteren bericht dat ik nog BPM aangifte moest doen. Dat kon helaas ook weer alleen bij de belastingdienst / douane bij RDW kantoren.

Daarom vanmorgen vroeg maar weer naar Zwolle. Daar was het alleen een kwestie van afgeven van de formulieren en toen kon ik weer gaan. Dat had de postbode ook wel kunnen doen. Maar goed, nu krijg ik in elk geval in de loop van volgende week m’n kenteken.

Douane BPM

Gerelateerde tips:

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate