Weer distributie Amazon B20 kapot

GesleeptVanmorgen hoorde ik opeens een ratelend geluid toen ik op de snelweg reed. Een typische distributie klank. Gelukkig was ik vlakbij een tankstation en ben ik daar even gestopt om te luisteren en het klonk inderdaad als distributie. Voordat ik besloten had wat ik ging doen (het kan ook nog best lang goed gaan), hield hij er al mee op. Daarna ben ik door de ANWB naar m’n sleutelplek gesleept. Ik ga er deze keer maar een staal/aluminium set van Tinustechniek in zetten in plaats van weer zo’n fiber tandwiel. In 2005 was de vorige keer dat ik met deze auto stilstond en dat was precies om dezelfde reden. Destijds heb ik er wel een fiber tandwiel in gezet.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate