Vredestein Snowtrac 3 winterbanden 195/15R15 voor 940

De winterbanden die nu op de 940 zitten kunnen dit seizoen nog en daarna rij ik ze tot in het voorjaar denk ik op. Via Marktplaats liep ik tegen een zo goed als nieuw setje Vredestein Snowtrac 3 winterbanden aan. Hierop was 1000 km gereden en de spikkeltjes zaten er nog op. Compleet gemonteerd op stalen 940 velgen en uitgebalanceerd en al.

Setje   Vredestein   snowtract3   IMG_7955

Uit de DOT-code was op te maken dat ze in 2012 geproduceerd waren. Erg recent dus.

Snowtrac3   winterbanden

Zonder doppen vind ik deze gaatjesvelgen ook erg mooi staan.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate