Voorruit, kabelboom en dashboard gedemonteerd uit combi

Vandaag maar even aan het verder demonteren geslagen. De voorruit is eruit. De raamrand eronder is behoorlijk goed. Wel een wat dunnere plek met wat roest, maar nergens doorgerot.

voorruit   gedemonteerd

Wel is de overall staat van de body minder goed dan ik dacht. Ik overweeg om als donor op zoek te gaan naar een keiharde en ongelaste (of goed gelaste) kale body met Nederlands kenteken. Maar ja, dat zal wel onvindbaar zijn, tips zijn welkom!

Verder ook de hele kabelboom aan de voorkant gelabeld en gedemonteerd. Hiervoor wil ik een nieuwe (laten) maken. Hierdoor kan ik de benzinemotor gerelateerde zaken eruit laten en andere componenten en upgrades juist toevoegen.

dashboard   en   kabelboom   eruit

Ook is het dashboard eruit. Dit is te koop, compleet met prima dekje (twee kleine scheuren), toerenteller, oliedrukmeter (geen sensor erbij), radio, controlelampjes en vacuümmeter. Alleen de sierlijst ontbreekt.

dashboard   volvo   amazon   te   koop

Ik ga op zoek naar een origineel dashboard omdat bij mij al die meters toch niet zullen werken. Mocht je een origineel dashboard hebben wat nog niet aangepast of verzaagd is, dan wil ik wel ruilen. Interesse? Neem contact op.

 

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate