Voorraad olie voor automaatbak en motoren binnen

ATF Dexron olie en overigeHet wordt nu eindelijk wel eens tijd om de een tijd geleden aangeschafte AW71L (viertraps automaat met lockup) in mijn Volvo 244 GLE te zetten. Een deel van de onderdelen had ik al gekocht, zoals een nieuwe kickdown kabel, filterkit, pakkingen en lagers.

Er gaat maar liefst 7,8 liter ATF Dexron olie in de automaatbak. Daarom heb ik maar meteen 10 liter besteld. Tegelijk met die bestelling ook maar meteen wat motorolie voor de Amazons en 240’s mee besteld. Ook een nieuwe papierrol, WD40 en een middel om tectiel te verwijderen. Ben benieuwd hoe / of dat werkt.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate