Voorinspectie APK Volvo Amazon

Voorinspectie APK 2012Vandaag ben ik met m’n Volvo Amazon naar de garage geweest voor een voorinspectie voor de APK. Het lijstje met punten viel gelukkig erg mee. De linker koplamp staat te laag afgesteld, twee banden hebben teveel droogtescheutjes, de rechter spoorstangkogel moet worden vervangen, de rechter onderste fuseekogelhoes is kapot, een stukje remleiding heeft teveel corrosie putjes en het rechter achteruitrijlicht doet het niet. Meteen maar even onderdelen besteld bij Volvo Klassiekers in hun webshop. De universele remleiding stond er niet in, maar dat heeft Dries aan de telefoon realtime geregeld. Als het goed is morgen alles binnen, dus dan kan ik dit weekend lekker sleutelen.

Als adviespunt kreeg ik de remschijven voor mee. Dit had ik al verwacht. Nu dus nog niet direct nodig, maar ik ga wel even op zoek naar vervangende schijven.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate