Voorinspectie APK Volvo 244 GLE

APK voorinspectieBinnenkort heeft mijn dagelijks gebruik auto weer een nieuwe APK nodig. Daarom vandaag maar vast even naar de voorinspectie geweest. Gelukkig valt de hoeveelheid werk erg mee. De ruitenwissers moeten worden vervangen, de uitlaat lekt een beetje bij de klemmen, het linker motorrubber moet worden vervangen (dus ik doe de rechter ook maar), het rechter remlicht hield er weer even mee op en het beeld van de linker koplamp is niet goed. Meteen maar de nodige onderdelen besteld. Een andere koplamp reflector heb ik nog wel liggen gelukkig. Alleen dat remlicht is nog lastig. Ik had er al even naar gekeken en toen kon ik niet echt een los contact ontdekken en deed hij het weer. Blijkbaar toch echt ergens een los contactje.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate