Voorinspectie APK Volvo 142 DL

voorkeuring APKOp 5 maart moet mijn gele 142 weer een nieuwe APK hebben. Daarom vandaag even langs geweest bij Bandencentrum Jan Steverink in Deventer voor een voorinspectie. Gelukkig was Bert er die naar m’n auto ging kijken.

Thuis was ik er al even omheen gelopen en had ik even de kentekenplaatverlichting gerepareerd. Ik had een vermoeden dat de achter schokdempers aan vervanging toe waren en dat bleek ook zo te zijn. Verder moeten de bevestigingsplaatjes van de achterveren worden vernieuwd, blijft de linker achterrem heel iets hangen en lekt de uitlaat een beetje bij de klemmen. Goed te overzien dus. Meteen maar even onderdelen besteld.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate