Volvo onderdelen op eBay gekocht

kopboutenBinnenkort ga ik de cilinderkop vervangen van mijn Volvo 244 GLE. Hiervoor heb ik al de nodige onderdelen verzameld zoals de kop zelf, een nieuwe waterpomp en distributieriem.

Op eBay kwam ik een set nieuwe cilinderkopbouten tegen waar nog weinig op was geboden. Daardoor kon ik ze voor een goede prijs kopen, zelfs inclusief verzenden vanuit de UK. Bij dezelfde verkoper ook meteen een nieuwe waterpomp pakkingset en een nieuw rempedaalrubber voor een automaat gekocht. Helaas was ik net te laat met bieden op een set achterste oliekeerringen.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate