Volvo Klassieker Beurs 2012

VBK2012 meet and greetHet zit er voor mij weer op voor dit jaar, de Volvo Klassieker Beurs. Deze keer in Nieuwegein. Lekker weer rondstruinen op de beurs om te kijken naar onderdelen en auto’s. Eigenlijk had ik verder niet echt iets nodig. Wel een afspraak voor de verkoop van nog wat 240 onderdelen en een afspraak voor de overdracht van wat naafdoppen.

Extra leuk was de forum meet-and-greet om 12:00 bij de verenigingsstand op initiatief van Teun. Leuk om eindelijk eens wat gezichten te zien bij mensen die je eigenlijk al kent via het forum. Ik moest helaas wat plotseling weg vanwege een onderdelen overdracht. Daardoor lang niet iedereen gesproken of gedag gezegd. Bij deze: ik vond het erg geslaagd!

De locatie in Nieuwegein vond ik persoonlijk minder geslaagd. Beneden was het relatief donker en stonden de kramen dicht op elkaar. Toch was er wel weer het nodige te bewonderen aan mooie auto’s.

VKB2012 binnen

 

De parkeerplaats was niet zo’n feest als andere jaren doordat parkeren op type in het water viel. Gelukkig was het op een gegeven moment nog wel even droog, dus toch nog snel een rondje buiten gedaan.

VKB2012 buiten

Nu alweer zin in volgend jaar!

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate