Volvo Klassieker Beurs 2011

thuis wegrijden richting vkvDit weekend was het eindelijk weer zo ver, de Volvo Klassieker Beurs! Ik had al wat leuke updates en foto’s van de zaterdag gezien op Twitter. Ook vandaag was het weer een prachtige dag. Een mooie ochtend om nog in de mist en kou met de Volvo Amazon op pad te gaan.

Nog even een pitstop bij het tankstation om LPG te tanken en meteen de auto nog maar even afgespoeld. Er was redelijk wat modder op terecht gekomen achter de achterwielen en er had een kat overheen gelopen.

afspoelen voor vbk

De beurs was dit jaar voor het eerst in de Evenementenhal Gorinchem in plaats van in de Veemarkthallen in Utrecht. Wel iets verder rijden, maar wat mij betreft een vooruitgang.

VKB evenementenhal gorinchem

De hal leek iets ruimer, maar vooral door de vloerbedekking voelde het er veel “warmer” en sfeervoller aan. Ook werd het geluid meer gedempt. Naast het zoeken naar onderdelen waren er zoals altijd weer vele mooie auto’s te bewonderen.

VKB binnen

 

Ook buiten op de parkeerplaats is het altijd een feest als alle auto’s netjes op type staan geparkeerd, zeker met dit mooie zonnetje.

rij amazons

rij p1800

Nog een paar meer foto’s zijn te vinden op Flickr: 2011-10-16 Volvo Klassieker Beurs 2011

Natuurlijk ook de nodige leuke onderdelen gekocht.

Organisatie bedankt! Nu is het weer een heel jaar wachten tot de beurs van volgend jaar.

 

 

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate