Volvo center caps voor 144 GL gevonden

naafdoppenOp mijn Volvo 144 GL zitten origineel brede Kronprinz velgen. Deze zijn voorzien van de typische Volvo 140-serie wieldoppen met vierkante vlakjes. Deze vind ik eigenlijk helemaal niet zo mooi staan. Zeker op de origineel brede velgen zijn naafkapjes veel mooier.

Eerst in Nederland een tijd op zoek geweest naar deze naafkappen (officiële Volvo onderdeelnummer 684835) zoals gebruikt op de 140-serie, de 164 en 1800E en 1800ES. Tijdens die zoektocht kwam ik toevallig een mooi setje van 5 stuks tegen op eBay in de UK.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate