Volvo Amazon weer voor 2 jaar APK gekeurd

APK keuring 2012Zo strak voor de vervaldatum heb ik het nog niet vaak gepland. Ik had APK tot en met vandaag en vanmiddag de echte APK afspraak. Gelukkig wel goedgekeurd, dus hij kan er weer twee jaar tegenaan. Vanmiddag onder toeziend oog van de kat van de buren nog de laatste dingen gedaan zoals koplamp stellen en remmen ontluchten na het vervangen van de remleiding rechtsvoor. Tijdelijk zitten de winterbanden erop omdat de zomerbanden op waren. Verder moet ik ook nog een keer terug voor het uitlijnen omdat ik een spoorstangkogel heb vervangen. Dan ga ik ze meteen vragen de uitlijnwaardes van Tinustechniek te gebruiken voor een nog betere wegligging.

laatste apk puntjes

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate