Volvo Amazon voorbereid voor de APK

uitlaat vastgezetMorgen laat ik mijn Amazon even voorinspecteren voor de APK. Een aantal punten had ik zelf al in de gaten, dus die heb ik even opgelost. De rechter koplamp brandde minder fel (massaprobleem), gordelvanger in het midden zat los en de achterste uitlaat ophanging was doorgerot. Nu maar hopen dat ze niet teveel punten ontdekken. Het zou kunnen dat er een dorpel gelast moet worden en de bussen van de ophanging moeten worden vernieuwd.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate