Volvo Amazon Combi op de poetsbrug

amazon combiAanvankelijk had ik de poetsbrug die ik gekocht had even onder de carport ge├»nstalleerd en gebruikt om makkelijk de airco condensor van m’n 940 te vervangen. Hem daar laten liggen bleek toch niet zo handig omdat de 940 er niet even boven te parkeren is, mede doordat we in een bocht achteruit in moeten parkeren. Daarom vandaag de Amazon Combi uit de garage gehaald om de brug binnen te kunnen leggen.

Daarna natuurlijk de proef op de som. Hoeveel ik niet veel hoogte heb, kan de brug toch mooi twee klikjes omhoog. Dat werkt toch al een stuk makkelijker rondom.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate