Volvo 940 koplampen van xenon naar halogeen

xenon verlichting volvo 940 eruitPersoonlijk was ik al nooit echt een fan van aftermarket xenon. In de standaardreflectoren van de 940 gaven die erg veel strooilicht. Bovendien was het licht erg groen (zie ook foto van het afstellen). Gisteren ging de linker koplamp stuk dus een mooie aanleiding om de hele xenon set eruit te slopen. Ik heb er weer gewoon standaard witte halogeen H4 lampen in gedaan. Origineel en in mijn ogen een stuk mooier en bovendien prettiger voor tegenliggers.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate