Volvo 940 in één keer APK goedgekeurd

APK   940   dec   2012Op 10 januari 2013 zou de APK van mijn Volvo 940 vervallen. Om rustig de tijd te hebben om eventuele reparatiepunten op te lossen, ging in nu vast naar de APK. Ik ging toch maar weer naar Bandencentrum Jan Steverink omdat je daar op een exact tijdstip een afspraak kunt maken en dan een uurtje wachten (daar werken) tijdens de keuring. Zowaar werd hij in één keer goedgekeurd. Er moest alleen een lampje van de kentekenverlichting vervangen worden en de pastic bak onder de motor moest worden vastgezet. Beide zaken heeft Bert netjes even voor me opgelost. Misschien toch in de zomer maar weer voor de APK. Ik vind het fijner om de vervaldatum in de zomer te hebben omdat de temperatuur dan wat aangenamer is om buiten te sleutelen. Voorlopig kan ik in elk geval weer rijden.

 

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate