Volvo 244 GLE met nieuwe APK

244GLE goedkeur2011Na de voorinspectie vorige week en het repareren van alle puntjes dit weekend, ben ik vandaag maar meteen voor de defintieve APK keuring gegaan. De koplamp bleek na het vervangen van de reflector iets te hoog te zijn komen te staan. Daarom ter plekke iets naar beneden bijgesteld. Ze hebben daar trouwens best een mooi apparaatje voor.

Uiteindelijk goedgekeurd zonder steekproef, dus kon ik er zo weer vandoor en kan hij er weer een jaar tegenaan. Blijft een erg prettige garage, Bandencentrum Jan Steverink in Deventer!

2 gedachten over “Volvo 244 GLE met nieuwe APK”

 1. Hallo Lars,

  Ik ben gisteren met de rechter achterwielrand van mijn 245 bezig geweest met de gedachte om eea een beetje bij te werken voor de winter. 3 jaar geleden is er wat laswerk aan gedaan, maar helaas zitten de gaten er nu weer in. Veroorzaakt door het lekkende zij-achterraam. Ook is het laswerk een beetje lapwerk gebleken, er zijn nl. nwe stukjes ingelast ipv de volledige randen te vervangen. Nu is mijn vraag of jij ook laswerk voor anderen doet?

  Gr. Jan

  Beantwoorden
  • Hallo Jan,

   Gezien de hoeveelheid tijd die ik heb voor de hobby, doe ik geen (las)werk voor anderen. Ik kom de laatste tijd helaas al relatief weinig aan m’n eigen projecten toe.
   Ik heb goede verhalen gehoord over http://www.lasklus.nl al heb ik daar zelf geen ervaringen mee.

   Groeten Lars

   Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate