Volvo 1800ES project bekeken

1800ES body HenkMijn oranje 1800ES is een van m’n toekomstige projecten. Daar zit echter nog wel wat laswerk aan de body. Iemand met wie ik al een tijdje per e-mail contact heb, had een kale body over, met vouwdak! Dat was wellicht een betere basis om mee te beginnen dan mijn oranje. Van oorsprong wel rechts gestuurd, maar al wel voorzien van een Nederlands kenteken. Ook aan deze auto bleek nog wel wat werk te zitten. Het laswerk is voor het overgrote deel klaar, maar het strakmaken moet nog gebeuren. Dat is nou juist het deel wat ik niet zelf kan. Daardoor is het voor mij een minder geschikt project. Interesse? Ik breng je graag in contact met de verkoper, stuur mij even een berichtje.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate