Volvo 123GT opgehaald!

De Volvo 123GT die ik vrijdag had overgeschreven, heb ik inmiddels ook opgehaald.

Volvo   123GT   1969   wit

 

 

Het is een auto met de nodige plekjes en APK afgekeurd vanwege laswerk, maar heeft wel veel potentie. Het is een originele 123GT uit 1969 en daar zijn er maar heel weinig van.

Wegzetten voor restauratie

Er zit laswerk aan de auto en eigenlijk wil ik alle plekjes aanpakken en LPG inbouwen voordat ik echt met de auto ga rijden.

Olie ververst en olie op de zuigers
Olie ververst en olie op de zuigers

De motor en versnellingsbak met overdrive zijn een aantal jaren geleden gereviseerd. Daarom meteen even olie ververst vanwege de zuren in de oude olie en schone olie op de zuigers gespoten tegen corrosie.

Gestald
Gestald en opgeslagen onder een stevige hoes

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate