Volvo 123GT nu APK goedgekeurd

Na een eerste keuring in maart die nog wat reparatiepunten opleverde, is mijn rode Volvo 123GT nu voorzien van een nieuwe APK tot 12 augustus 2016. Met dank aan Autoservice Twello.

Volvo   123GT   nieuwe   APK

Volvo   123GT   met   nieuwe   APK

Uiteindelijk heb ik het linker A-paneel vervangen en het binnenscherm. Het laswerk rechts aan de bodem viel mee. Dus na een behandeling met RX5 en RX10 kon ik hem weer opbouwen.

Gezien de kuren in combinatie met de 123-ontsteking heb ik de conventionele verdeler maar weer teruggeplaatst. Nog wel even de afstelling nalopen want hij loopt nog niet zo mooi stationair. Hij rijdt wel lekker en de overdrive werkt prima.

APK   goedgekeurde   Amazon   123GT

interieur   123gt

Aangezien ik ook beide spoorstangkogels heb vervangen ga ik hem nog wel even opnieuw laten uitlijnen. Daarbij laat ik dan meteen de verbeterde uitlijnspecificaties van Ben Flierman / Tinustuning gebruiken.

Voor nu staat hij onder de carport onder een hoes die ik ervoor heb gekocht. Volgens specificaties zou die moeten passen tot 4,50 meter en een Amazon is 4,44 meter maar hij zit toch vrij strak.

123GT   onder   autohoes

Nu nog bedenken wat ik uiteindelijk met hem ga doen, (nog even?) houden of verkopen.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate