Voltvo kreeg een welverdiende wasbeurt.

Eind augustus kreeg hij een welverdiende wasbeurt, want hij had meer dan een jaar buiten gestaan. Met een bepaald zoomniveau zou je kunnen denken dat ik me voorbereidde op het Concours d’Elegance. Maar uitzoomen onthulde dat dat niet ging gebeuren in 2022.

By the end of August it received a well deserved1692913203 928 By the end of August it received a well deserved

Klaar voor een verbeterde herbouw! Op de achtergrond mijn oorspronkelijke inspiratie voor het starten van mijn project: de elektrische Volvo 240 (binnen voor wat onderhoud bij EVcreate voor de huidige eigenaren) omgebouwd door Martijn Hendriks in 2012. De elektrische Volvo 240, mijn Volvo Amazon wagon en ikzelf (bij de EVcreate stand en het EV-plein) staan dit hele weekend op de Volvobeurs in Rosmalen. Zie ik je daar?

1692913082 219 Ready for an improved rebuild In the background my original

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate