Volgende stap in kenteken voor de Volvo 245 GLE

kenteken volgende stapInmiddels al een hele tijd geleden, in januari, ben ik met m’n Volvo 245 GLE naar de invoerkeuring bij de RDW geweest. Helaas kon op dat moment nog geen kenteken worden afgegeven omdat de papieren niet compleet waren. Afgelopen week heb ik uiteindelijk de complete papieren opgestuurd naar de RDW in de hoop deze week een kenteken te ontvangen.

Vandaag ontving ik een brief van de RDW dat het voor wat hun proces betreft was afgerond, maar dat er geen kenteken afgegeven kon worden omdat ik nog geen BPM aangifte had gedaan. Daarvoor heb ik nu het benodigde papier ontvangen van de RDW. Misschien meteen morgenochtend maar even naar Zwolle rijden om het in orde te maken bij het BPM aangiftepunt.

Gerelateerde tips:

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate