Vijfbak (M47) met mechanische telleraandrijving gekocht

M47 mechanischOmdat een echte vijfbak wel lekker schakelt, wil ik onder mijn Amazon cabrio wel graag een M47 vijfbak hebben. Zoals op mijn Handige tips pagina over een vijfbak in een Amazon te lezen is, hebben lang niet alle bakken een mechanische telleraandrijving. Ik heb een bak gevonden waarbij de telleraandrijving afgedopt is. Dat is dus een van de 1% van de M47’s. Nu alleen dus nog op zoek naar een los aandrijfhuisje met keerring en tandwiel.

mechanische telleraandrijf unit

Dat zijn de onderdelen in het linker kadertje. Dus een tandwieltje, houder en twee O-ringen.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate