Vijf grote Corona naafdoppen voor Volvo 240

Volvo 1129031 naafkapZe worden niet zo vaak aangeboden, maar toevallig kwam er een setje van vijf grote Corona naafdoppen (onderdeelnummer 1129031) voor de Volvo 240-serie langs op Marktplaats. De staat is redelijk tot goed. Aan de achterkant ontbreken bij 2 van de doppen de veren die de naafdop goed vastklemmen op de velg. Maar goed, samen met wat opknap doppen die ik onlangs gekocht had, is er nog wel wat moois van te maken.

4 gedachten over “Vijf grote Corona naafdoppen voor Volvo 240”

 1. Hallo,

  Met veel interesse lees ik de artikelen op je site.
  Ik vroeg mij af of je nog een naafdop voor een coronavelg hebt liggen.
  Ik heb net 4 velgen op MP gekocht waar 1 naafdop mist.
  Groet Joris

  Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate