Verven voorstoelen 1800ES

stoel ES zitting1Eerst druk bezig geweest met het met leervet behandelen van de stoelen van mijn 1800ES. Later geleerd dat voor de staat waarin mijn stoelen zijn verven beter is en ze daarvoor juist vetvrij moeten zijn. Daarom een speciale leer reparatie set gekocht.

Na de stoelen weer goed ontvet te hebben, vandaag hiermee aan de slag geweest. Saskia heeft de verf perfect op kleur voor me gemengd. Het eerste resultaat is goed. De verf trekt mooi in de naden en de zwarte waas gaat er daardoor af. Tegelijkertijd blijft wel de oude sfeer behouden.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate