Vervangende Vredestein Sprint band voor Volvo 244

Vredestein SprintNa het monteren van mijn zomerbanden bleek er een flinke bobbel in een van de banden te zitten. Dit kon ik tijdelijk oplossen voor het band linksvoor naar linksachter te zetten. Op snelheid was het echter nog steeds niet erg prettig. Gelukkig vond ik via Marktplaats een goede losse Vredestein Sprint band in de juiste maat. De verkoper woonde niet om de hoek, maar wilde hem gelukkig wel opsturen. Nu nog even laten monteren.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate