Vervangende B23E cilinderkop gekocht

B23E cilinderkopBij het kleppenstellen van mijn 244GLE vorige maand, bleek dat er al een aantal plaatjes van 3,30 in moesten. Dunner gaat niet zonder aanpassingen, dus begon ik vast uit te kijken naar een vervangende kop. Hij is specifiek voor de K-jet injectie, dus met de injectoren in de kop en daardoor niet heel makkelijk te vinden. Uiteindelijk vond ik een goede vervangende die ongeveer 250.000 had gelopen (niet op LPG). De plaatjes zijn circa 3,6 a 4,0 en hij is compleet met kleppendeksel, inlaatspruitstuk, injectoren en luchtweger.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate