Update procedurevergadering financiën oldtimers

procedurevergadering   financienDe brief van Weekers met een ultiem voorstel voor een regeling voor hobby oldtimers bleef vooralsnog uit, althans hij werd in elk geval niet publiek gepubliceerd.

Belangrijkste nieuws kwam via BNR die wist te melden dat oud staatssecretaris en oud minister van financiën Jan Kees de Jager een bemiddelende rol gaat spelen tussen Weekers en de oldtimer-alliantie wat inmiddels een conflict genoemd wordt.

Agendapunt 12: Afschaffing vrijstelling motorrijtuigenbelasting (MRB) voor oldtimers

Bashir (SP) merkt op dat er ondanks een toezegging van Weekers nog geen brief is ontvangen dit terwijl was toegezegd dat deze afgelopen maandag zou volgen. Hij meldt tevens dat er voor morgen (donderdag) een overleg gepland staat dus dat hij graag voor die tijd een brief zou ontvangen.

Nog niet veel nieuws dus. Ik ben benieuwd of Weekers inderdaad met een voorstel komt of dat het toch te kort door de bocht was om voor 1 mei het verhaal duidelijk te hebben. Zeker nu De Jager aangeschoven is en misschien ook wel dankzij de mailactie.

Update 18:25

Voorstel regeling oldtimers ligt er! Akkoord Weekers en alliantie

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate