Unieke witte knipperlichtglaasjes voor m’n Amazon cabrio gekocht

Witte knipperlichtglaasjesHeel veel dingen die je op de volvobeurs kunt vinden heb ik al wel liggen, maar soms kom je echt bijzondere dingen tegen. Ik had ze al eens op Internet gezien, maar waren toen onbetaalbaar, witte knipperlichtglaasjes voor de Amazon. Het oudste type had al witte glaasjes, maar die waren kleiner. Dit zijn nieuwe witte glaasjes voor het latere type Amazon. Er gaan dan oranje lampjes in. Zal wel strak staan in combinatie met chrome en donkerblauw op mijn Amazon cabrio.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate