Trekhaak voor 245 geschikt voor LPG onderbouw gekocht

LPG onderbouw trekhaakOmdat LPG inbouwen ook nog mijn lijstje staat en onderbouw dan wel mooi is, was ik nog op zoek naar een trekhaak. Een trekhaak geschikt voor LPG steekt wat verder naar achteren waardoor er ruimte is voor de gastank.
Nu nog even passen en meten hoeveel liter tank eronder past.

Door de verkoop van mijn 245 heb ik deze trekhaak over en is hij te koop voor 50 euro. Interesse? Neem contact op

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate