Trekhaak onder m’n 1800ES gezet

Trekhaak eronderNa laatst de tank teruggeplaatst te hebben, heb ik vandaag de trekhaak eronder gezet. Ik moet nog wel even kijken hoe ik het ga oplossen met m’n kentekenplaat. De kogel van de trekhaak zit er nu net precies voor. Hopelijk kan het nummerbord nog net iets omhoog. Ik verwacht dat de nummerplaat ook niet heel veel lager kan en ook niet onder de trekhaak past. Waarschijnlijk is dat ook niet erg mooi.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate