Thuiskomertje voor Volvo Amazon gekocht

thuiskomer amazonOp marktplaats zag ik een thuiskomer voor een Amazon te koop. Omdat ik LPG onderbouw in mijn combi ga zetten, is er geen ruimte voor het reservewiel in de bak onder de laadvloer. Dit kleinere wiel is daardoor een ideale oplossing. Het is onbekend van welke auto hij komt (volgens mij niet van een Amazon), maar de steek komt in elk geval overeen. Nu nog even kijken of de ET waarde ook een beetje uitkomt, of anders die iets aanpassen.

1 gedachte over “Thuiskomertje voor Volvo Amazon gekocht”

  1. Deze slimme bandenreparatieset is een mijns inziens slimme oplossing voor de geringe kans op een lekke band. In de 40 jaar dat ik rij-waarvan 5 semi-beroepsmatig internat., nooit lekke band. Enige band die ik repareerde was op m’n 17e, toen ik 2 dames hielp. ┬á

    Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate