Verkocht: Autec poetsbrug voor 2,5 ton en 1,3 meter hoog

Gekocht om op mijn hobbelige tegelvloer van 30×30 tegels toch veilig een auto omhoog te kunnen doen en eronder te kunnen werken.

combi   op   poetsbrug

Inmiddels is de schuur verbouwd en ligt er een strakke betonvloer in. Ook is het plafond geïsoleerd waardoor het nu nog maar 2,2 meter hoog is. Daardoor heb ik niet veel meer aan mijn poetsbrug.

Te koop voor 450 euro Verkocht

Hij kan tot 2,5 ton heffen en gaat tot 1,3 meter hoog. Het is een hydraulische brug die op luchtdruk werkt. Je hebt dus geen 220V of 380V nodig, maar een compressor. Van de vorige eigenaar begreep ik dat de seals in de pomp recent vervangen zijn. Eenmaal op hoogte kan de brug op diverse hoogtes mechanisch vastklikken.

Mijn Volvo 940 ging er onder de carport prima op.

940   op   poetsbrug

Erg prettig voor werken aan de remmen of zijkanten.

123GT   op   poetsbrug

Het is een brug van het merk Autec, het exacte type weet ik niet.

poetsbrug   op   aanhanger
poetsbrug

Op Youtube vond ik een demo filmpje van een vergelijkbare brug van een iets ander type.

Reeds verkocht.

2 gedachten over “Verkocht: Autec poetsbrug voor 2,5 ton en 1,3 meter hoog”

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate