Super service van Hella! Boekje ontvangen

Hella stroboscoop 8PD006354011Onlangs had ik een wat meer geavanceerde stroboscoop voor het afstellen van m’n ontsteking gekocht. Eentje die ook contacthoek en belangrijker toerental kan meten. Er zit echter ook een draaischijf op waarvan ik niet wist waarvoor die was. Een mailtje gestuurd naar Hella en ik kreeg als service een handleiding opgestuurd. Wat een super service van Hella!

2 gedachten over “Super service van Hella! Boekje ontvangen”

  1. Dag Lars,

    Ik heb dezelfde stroboscoop gekocht en ik probeer er mee te leren werken. Zie het misschien zitten om dit boekje in te scannen en het me door te mailen? Als je het nog hebt na bijna 14 jaar :p

    Alvast bedankt!

    Roy

    Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate