Stuurtrekker gekocht en stuur Amazon rechtgezet

stuurtrekker volvo amazonOp Marktplaats kwam ik een stuurtrekker voor o.a. Volvo Amazon tegen en dat stukje gereedschap wilde ik altijd nog eens aanschaffen. Eigenlijk krijg je het stuur er namelijk alleen goed af met zo’n speciale trekker al dan niet origineel of zelf nagemaakt.

Nadat ik hem ontvangen had, meteen maar gebruikt. Sinds het uitlijnen vorig jaar stond het stuur namelijk een klein beetje scheef. Met het juiste gereedschap een fluitje van een cent. Meteen een nieuw borgplaatje voor de moer gebruikt, want er zat helemaal geen borgplaatje meer op.

Stuur rechtgezet

1 gedachte over “Stuurtrekker gekocht en stuur Amazon rechtgezet”

  1. Hoi, Stuurtrekkertje is heel makkelijk zelf te maken, wat ook goed lukt meestal, is de knieën ònder het stuur zodat er druk van onderen ontstaat en dan 1-2 ferme klappen met de hamer op de gedeeltelijk lòs gedraaide moer.
    Nooit de moer helemaal verwijderen (ook niet met de trekker) omdat je anders de schroefdraad beschadigd van de stuurstang èn omdat je anders nog wel eens je tanden zou kunnen kwijt spelen als het stuur plotseling lòs schiet!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate