Stuurstanghoes en draagarm vervangen van Volvo 245 GLE

draagarm stuurrubberEindelijk had ik weer eens tijd om aan mijn Volvo 245 GLE te sleutelen. De laatste keer was inmiddels al maanden geleden. Ik was bezig met vervangen van de stuurstang hoezen. De stuurkogel wilde er maar erg moeilijk af. Na uiteindelijk de borgmoer en de stuurkogel zelf wat ingeslepen te hebben, was er blijkbaar voldoende spanning af en gingen ze beide wel los. Daarnaast ook de draagarm vervangen die ik een tijd geleden al voorbereid had met RX10.

Ook meteen maar even de remblokken eruit gehaald, want er komen nieuwe schijven en blokken op.

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate