Stuurkogel links Volvo Amazon vervangen

stuurkogel linksVoor de APK van mijn Amazon, moest ik de rechter stuurkogel al vervangen. Omdat de sporing veranderd kan zijn, moet de auto daarna opnieuw uitgelijnd worden. Om te voorkomen dat binnenkort de andere stuurkogel aan vervanging toe is en de auto dan opnieuw uitgelijnd moet worden, heb ik de linker kogel ook maar preventief vervangen. Ook het draadeinde meteen goed ingevet zodat de de spoorstang makkelijk kunnen draaien tijdens het uitlijnen.

Nu alleen nog even de overige bouten gangbaar maken en alvast nieuwe borgplaatjes monteren.

 

Plaats een reactie

OudeVolvo

OudeVolvo is een klassieke Volvo hobby blog van Lars Rengersen.

Ook elektrisch?

Wil je jouw auto (Volvo of een ander merk) ook ombouwen naar volledig elektrische aandrijving? Als spin-off van mijn eigen EV conversie project ben ik EVcreate begonnen voor 'Hulp bij ombouw naar elektrisch'

Zie www.evcreate.nl

EVcreate